Bananis – Sund peanut butter / Karamel is

Bananis er lavet uden sukker eller laktose, og kun på rene råvarer. Du kan lave den økologisk ved at købe økologiske produkter. Fordelen ved denne is er, at hver og én ingrediens og dermed hver kalorie, giver din krop vitaminer og mineraler – der er med andre ord, ingen tomme kalorier, og denne is udgør et fantastisk mellemmåltid, når du er ved at gå “sukkerkold”, med gode kulhydrater og sunde fedtstoffer..

Ingredienserne i denne peanut butter /karamel is – næringsstoffer:

– Banan er rig på kalium, som er med til at stabilisere blodtrykket. Samtidig er den forsynet med gode kulhydrater.
– Dadlerne er ligeledes rige på kalium samt magnesium og phosphor som ligeledes er vigtige for vores musklers arbejdsprocesser samt knogler.
– Peanutbutter er rig på umættet fedtsyrer, som stabilisere blodtrykket og ligeledes er en grundsten i alle vores celler. Samtidig er den rig på vitamin E, et fedtopløselig vitamin som ligeledes er en antioxidant og beskytter kroppen mod skadelige stoffer samt frie radikale.
– Chokolade: ligesom vitamin E, er flavonoid-rig chokolade (mørk) beskyttende mod frie radikale, virker anti-inflammatorisk, beskytter hjerte-kar systemet og åbner blodårerne hvorpå det muligvis kan kontrollere blodtrykket.. Samtidig er det i nogle studier præstations- og restitutionsfremmende og påvirker nogle signaler i hjernen, hvorpå du føler glæde.

NB – se under “Nutrition Facts” for energifordeling. Det der står i parentes er energifordelingen, såfremt du vælger at lave den uden chokolade.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Læs om ingredienserne til denne sunde Peanut butter/karamel is og basis til mine sunde bananis / cremede is, gennem nedenstående link:

http://foodbaby.dk/2015/06/13/baggrunden-bag-mine-sundere-is/

Denne is har jeg haft i min fryser, til når jeg får en sød tand.. 

Den kan også overtrækkes med mørk chokolade og whey crisps fra Body Lab eller laves som Peanut butter/Jelly, som du kan finde lige her:

Peanut butter karamel is med whey crisp (1)

http://foodbaby.dk/2016/01/09/sundere-peanut-butter-jelly-is-uden-sukker-eller-laktose/

Peanut butter jelly is (4)Peanut butter jelly is (1)

 

 

 

 

 

 

 

& den er så cremet, at du kan komme denne is direkte i en frysetæt beholder, og derefter lave iskugler af dem, overtrække med smeltet mørk chokolade, som giver et chokoladegitter, og servere:

Peanutbutter iskugler med chokoladegitter (3) Peanut butter is

Peanut butter is
Sund nice cream is lavet uden sukker eller laktose
Add to Favourites