Yoghurt i Raw-edition

Yoghurt lavet på raw-konceptet, er en utrolig nem og dejlig start på dagen. Den sødes helt naturligt af bananen, som også giver en is-konsistens, da den er frossen, og den cremede lidt fede konsistens, suppleres af avocadoen. Alt i alt får du en lækker og mættende raw-yoghurt som du med fordel kan kalde “Shrek morgenmad”, hvis dine børn skal nyde den..

Denne sunde veganervenlige yoghurt er utrolig nem at lave på tre ingredienser, og så smager den fuldstændig fantastisk !

Avocado er ikke alene fantastisk til at holde dig mæt i længere tid, men den har i flere studier vist sig at være en god fødevarer til at bekæmpe mavefedtet, også kendt som visceral fedtvæv..
Dette skyldes dens indhold af monoumættet fedtsyrer, som bl.a. stabiliserer blodsukkeret, som giver dig en god start på dagen, efter en nats faste..

Banan er ligeledes rig på kulhydrater og fibre, hvorpå banans kulhydrat komplekser både forsyner din krop med hurtig og langsommere energi. På den måde mætter den i længere til og er med til at holde din hjerne igang, da dens primære energikilde er kulhydrat. Ikke nok med det, er banan rig på bl.a. kalium, som bl.a. bruges, når dine muskler arbejder. Mangel på kalium kan føre til muskelsmerter og er derfor særlig vigtig i forbindelse med træning.

Det er dermed en perfekt start på dagen til at regulere og stabilisere blodsukkeret efter en nats faste.

Raw yoghurt og chokoladegranola

Denne raw yoghurt kan du enten spise “plain” som den er, eller toppe den, med det morgenmadsprodukt du plejer at spise ovenpå yoghurt. Jeg har på billedet her, serveret den med min hjemmelavet chokolade granola , som smager fuldstændig fantastisk, og ligeledes er uden tilsat sukker (heller ikke fra chokoladen som er 85% cavalier).

Du kan også bruge min lækre peanut butter/kokos granola ovenpå, som smager helt perfekt og er dejlig sprød – igen uden sukker

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

raw yoghurt med avocado (4) Raw yoghurt (1)

 

Add to Favourites