- Yield: 10
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 5 minutes
- Serving: 1-2 personer
Nutrition facts (per portion)
- Calories: 300 kcal
- Carbohydrate Content: 23 g
- Fat Content: 11 g
- Protein Content: 23 g
- Serving Size: 1 portion - med skyr og bær
Fersken proteinpandekager
Ingredients
- Fersken (fra dåse i egen saft) - 2 halve
- Æggehvide (past evt.) - 1½ stk
- Æg - 1 stk
- Havregryn - 15-20 g
- Vanillepulver + lidt salt
- Lidt olie til at stege i - jeg bruger rapsolie
- Topping - forslag
- Skyr - ca. 125 g
- frossen hindbær (eller jordbær)
Instructions
- Blend fersken, æg, æggehvide, salt og vanillepulver til en homogen masse i en minihakker/foodprocessor
- Tilsæt havregryn og rør rundt
- Varm en pande op med olie og form seks mindre pandekager (over flere omgange) - jeg kan ca. have tre på panden ad gangen.
- Server med skyr mellem hvert lag - jeg topper tre pandekager ovenpå hinanden og til sidst toppes hvert pandekagebjerg med varme hindbær samt grofthakket mørk chokolade - 70 + evt. fra Cavallier som er sødet med Stevia og Sukrin.
Eller server med min hjemmelavet mandel-chia chokolade
Se serveringsforslag under dette link:
5 stars - based on 1 review(s)
Proteinpandekager med fersken
Proteinpandekager er ofte lavet med enten proteinpulver eller banan. Jeg bryder mig ikke så meget om hele den dille med, at vi skal have alt i pulverform, og jeg synes personligt at banan proteinpandekager smager for intenst af banan.
Så her får du min version på en proteinpandekage – opskriften er inspireret af bananpandekagerne, men er med fersken i stedet..
Jeg køber altid fersken på dåse fra First Price – de er dyre, men ligger samtidig i egen saft og ikke en sukkerlage.. Denne udgave kan købes i de fleste større COOP butikker.
Den er fantastisk som morgenmad, middagsmad, mellemmåltid eller til dessert..
Server med is eller som her – med lag af skyr, toppet med frosne hindbær, som kort har været i mikrobølgeovnen samt grofthakket mørk chokolade..
Opskriften blev lancheret første gang på min gamle blog den 2. decembersidste år, i forbindelse med min populære julekalender..
Den er samtidig utrolig nem og uden proteinpulver – proteinrig på den naturlige måde
Hvis du laver nogle af mine opskrifter, vil jeg være utrolig glad, hvis du deler din oplevelse med mig. Flere deler deres udgaver af mine opskrifter via instagram ved: #foodbabydk @mariajensen.
Du kan ligeledes følge min instagram profil, og holde dig opdateret på opskrifter: mariajensen92
Hele denne portion giver dig 300 kcal, 4 større pandekager, hvoraf jeg personligt bedst kan lide at gøre dem mindre, og dermed lave 6 små pandekager. De 300 kcal er for hele portionen – ikke pr portion ved 2 personer, og den er inkl. skyr og bær. Så du får her et dejlig mættende måltid, med masser af protein og gode kulhydrater, som holder dig i gang i længere tid. De er ligeledes fantastiske som dessert eller mellemmåltid.
Hvis du ønsker at se mere af dens næringsværdi, kan du klikke på “nutrition facts” lige under billedet øverst.
Nedenstående billede er tilsendt fra en af mine følgere, som lavede mine fersken proteinpandekager.
Add to Favourites
Fantastisk, intet mindre <3
Pingback: Guide til en sundere hverdag - Foodbaby