Proteinpandekager med fersken

Proteinpandekager er ofte lavet med enten proteinpulver eller banan. Jeg bryder mig ikke så meget om hele den dille med, at vi skal have alt i pulverform, og jeg synes personligt at banan proteinpandekager smager for intenst af banan.

Så her får du min version på en proteinpandekage – opskriften er inspireret af bananpandekagerne, men er med fersken i stedet..

Jeg køber altid fersken på dåse fra First Price – de er dyre, men ligger samtidig i egen saft og ikke en sukkerlage.. Denne udgave kan købes i de fleste større COOP butikker.

DSC02176

Den er fantastisk som morgenmad, middagsmad, mellemmåltid eller til dessert..

Server med is eller som her – med lag af skyr, toppet med frosne hindbær, som kort har været i mikrobølgeovnen samt grofthakket mørk chokolade..

Opskriften blev lancheret første gang på min gamle blog den 2. decembersidste år, i forbindelse med min populære julekalender..

Den er samtidig utrolig nem og uden proteinpulver – proteinrig på den naturlige måde

Hvis du laver nogle af mine opskrifter, vil jeg være utrolig glad, hvis du deler din oplevelse med mig. Flere deler deres udgaver af mine opskrifter via instagram ved: #foodbabydk @mariajensen.
Du kan ligeledes følge min instagram profil, og holde dig opdateret på opskrifter: mariajensen92

Hele denne portion giver dig 300 kcal, 4 større pandekager, hvoraf jeg personligt bedst kan lide at gøre dem mindre, og dermed lave 6 små pandekager. De 300 kcal er for hele portionen – ikke pr portion ved 2 personer, og den er inkl. skyr og bær. Så du får her et dejlig mættende måltid, med masser af protein og gode kulhydrater, som holder dig i gang i længere tid. De er ligeledes fantastiske som dessert eller mellemmåltid.

Hvis du ønsker at se mere af dens næringsværdi, kan du klikke på “nutrition facts” lige under billedet øverst.

Nedenstående billede er tilsendt fra en af mine følgere, som lavede mine fersken proteinpandekager.

SvedD kunder - mine fersken proteinpandekager

 

Add to Favourites