Lakseroulade – på kartoffelbund

Lakseroulade er pr traditionel forstand den, der er lavet på spinatbund, fyldt med røget laks og en flødeostcreme. På min hjemmeside har jeg lavet et par andre udgaver, med inspiration til denne traditionelle udgave. Jeg har lavet denne – med en kartoffelbund og en utrolig lækker avocadocreme. Den anden version er på en gulerodsbund, med pulled salmon og tangpesto .

På min gamle blog var denne kartoffelroulade med røget laks og avocado, min 4. mest sete opskrift, og jeg får tit beskeder tilbage fra folk, som har lavet den. Således havde jeg ved dens release – dag, 1.400 klik på denne opskrift.

Det gode ved denne opskrift er, at den er utrolig nem at lave og kan laves i god tid, inden der kommer gæster.. & den smager også fantastisk dagen efter i madpakken ! – Husk dog, at der er avocadocreme i, så den er klart pænest på den første dag, og er kun god i to dage efter den er lavet.
Hver gang jeg skal lave mad nede ved min søster, er det næsten altid den her som står på menuen..
Jeg har endda flere gange prøvet at blive inviteret ned på aftensmad ved hende, hvor menuen har været denne roulade..

Laks og avocado er begge rige på umættet fedtsyrer, som er med til at stabilisere blodtrykket og reducere risikoen for at udvikle type 2 diabetes samt visceral fedtvæv (det omkring de indre organer på maven).

Retten serveres kold, hvorpå kartoflernes stivelse omdannes til en ufordøjelig fibre, som ligeledes øger mæthedsfornemmelsen..

Opskriften blev første gang publiseret på min gamle blog, juleaftensdag 2013 i forbindelse med årets julekalender.

Lakseroulade

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Kartoffelroulade – tilsendte billeder af mine dejlige følger, som har lavet denne opskrift:

Der findes ikke noget bedre, end at blive anerkendt for det stykke arbejde man har lavet, og jeg har heldigvis nogle følgere, som sender billeder til mig privat, eller tagger mig på instagram, så jeg kan se, at de har lavet min opskrift – og dermed også får en god feedback, hvis eksempelvis min opskrift har en mangel, eller der er en der har videreudviklet på den. Dette kan du også gøre på Instagram, ved at #Foodbabydk og @mariajensen92

Lakseroulade

Add to Favourites