Solero mousse / Mango mousse

Min yndlingsis har altid været Solero Exotic, men ligepludselig for et par år siden, røg den ud af markedet, og jeg kunne ikke finde den nogen steder..

solero mousse solero mousse

Da Solero Exoti for et par år siden røg ud af markedet, blev jeg lidt fornærmet, da denne is altid har været min favorit (indtil jeg selv begyndte at lave nogle)..

Derfor tog jeg kniven i den anden hånd, og søgte på dens ingredienser..
Det resulterede bl.a. i en sund hjemmelavet udgave af solero-isen, men samtidig denne uimodståelige Soleromousse på bunden af en mandel/kakaolag, som virkelig passer perfekt til denne mousse..

Server den enten med en lækker vanillecreme eller top den med varme hindbær lige inden serveringen ..

Varme hindbær laves nemt ved at komme nogle frosne i mikrobølgeovnen for en kort stund, top derefter groftreven chokolade, som vil smelte dejligt udover det hele og give en endnu større smagsoplevelse.

Jeg servere denne lækre mousse i de små glas fra Mette Blomsterberg, som giver 4 portioner.

1 portion giver dig 123 kcal, hvoraf du får 9 g protein.. Hvis du vil undersøge næringsindholdet i denne opskrift nærmere, kan du klikke på “nutrition facts” lige under billedet i toppen..

Denne soleromousse er lavet til både min fødselsdag, til min familie samt til når jeg får gæster, og har været en stor succes.. Du kan vælge at toppe den med lige det du ønsker – varme bær, en lækker vanillecreme, kokoscreme eller en vanilleskyr – eller måske en lækker chokoladesauce ?

Her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan pynte med – jeg tror jeg vil lave et chokoladegitter næste gang jeg laver den !

Nytårsmenu 2015 - dessert (10)Får du gæster på besøg en dag, kan du eventuelt overveje at servere vores dessert til nytårsaften ?
Vi lavede de lækreste og smukkeste kinder-is æg, med en hjemmelavet vanilleis med daim stykker i og en intens chokoladeis, det hele blev vendt i chokolade og ligner et stort kinderæg – lavet med is http://foodbaby.dk/2016/01/04/hjemmelavet-kinderaeg-som-is-med-daim-is-og-chokolade-is/

 

 

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

 

Add to Favourites