- Prep Time: 5 minutes
- Serving: 2 personer
Nutrition facts (per portion)
- Calories: 168 kcal
- Carbohydrate Content: 21,5 g
- Fat Content: 1,6 g
- Protein Content: 14,7 g
- Serving Size: 2 store portioner
Frozen Acái Yoghurt
Ingredients
- overmoden frossen banan (Se NB ovenfor) - 180 g
- Kvark 1% (eller skyr) - 240 g - eller mindre for en mere cremet konsistens)
- Vanillestang / vanillepulver - Kornene fra 1 vanillestang eller 1 tsk vanillepulver
- Acáipulver - 3-4 tsk
Instructions
- Blend alle ingredienserne sammen til en homogen masse - pånær bananerne
- Skær de frosne bananer ud i mindre stykker og blend nu sammen med de øvrige ingredienser til en homogen masse.
Serveringsforslag:
- Server med grofthakket chokolade og friske bær
- Server med varme hindbær (frosne hindbær som har fået et kort opkog i mikrobølgeovnen)
Allergens
Frozen yoghurt med acai
Frozen yoghurt er utrolig populær, men er faktisk meget sukkerholdig..
Her får du opskriften på en dejlig nem og sukkerfri frozen yoghurt med Acái pulver
Acái bærret er en såkaldt “superfood”, som er utrolig rig på antioxidanter samt omega 3.
Den siges at have en smag mellem chokolade og kirsebær, og smager helt perfekt i denne lækre sag..
NB til frosne bananer: Når du fryser bananerne, skal du tage den overmodne banan, fjerne skrællen og komme dem i en frysepose (du kan sagtens have flere i én pose).. Lad dem fryse i minimum 12 timer, og de er klar til brug når end du har brug for dem og/eller lyst til en sund is..
PLUS: du reducerer madspildet ! 😀
Jeg bruger kvark til mine frozen yoghurts, som er lige så proteinrige som skyr, men er mere fast i konsistensen — også når der irøres andre ingredienser.
Jeg kan varmt anbefale dig at bruge kvark, men skyr kan også sagtens bruges.
Læs om ingredienserne og basis til mine sunde cremede is, gennem nedenstående link:
http://foodbaby.dk/2015/06/13/baggrunden-bag-mine-sundere-is/
Add to Favourites