Grøntsagspizza

Grøntsagspizza er egentig lavet ud af min tidligere opskrift på “Grøntsagsbrød” forvandet til en dejlig pizzabund, som toppes med pulled kylling, ananas og grøn Tangpesto fra Nordisk Tang – du kan selvfølgelig også bruge din favorit pesto, hvilket jeg har gjort :)..

Da denne opskrift kom på min gamle blog, fik jeg flere kommentarer fra forældre, som var lykkelige over, at de utrolig nemt fik deres børn til at spise grøntsager..

Grøntsagspizza er lavet på mange varianter.. Jeg har således set nogle på blomkåls-bund, sød kartoffel bund og ren gulerodsbund. Dog synes jeg at blomkålsbunden har en bitter eftersmag, gulerodsbunden er for sød og der er ofte utrolig meget ost i bundende, som jeg personligt mener, har sin plads i toppen af pizzaen, hvor de smelter ud over bunden.

NB: Pesoten kan du købe lige her:
http://nordisktang.dk/shop/

Add to Favourites