Hjemmelavet laksepålæg
Ingredients
- Laksefars - -1 pakke
- Frossen spinat - 75 g
- Hvidløg - 2 fed
- Evt. hvid peber, chili, ingefær e.l.
- Stegefolie
Instructions
- Tø spinaten op og pres hvidløgene derned i. Rør det godt sammen med farsen
- Riv to stykker stegefolie af, og lig det på køkkenbordet.
- Fordel din laksefars ligeligt på de to stegefolier og dan en kødpølse. Rul den sammen og forsvar enderne grundigt. ( Sno dem rundt )
- Kom dem i en kogende gryde med vand og lad det småkoge i 30-40 min.
- Nedkøl dem og opbevar i en pose i køleskabet.
Allergens
Laksepålæg.
Laksepålæg er en opskrift jeg lavede for nogle år siden. Dengang der kun eksisterede tun, torskerogn, makrel på dåse og sild som fiskepålæg…
Jeg synes der manglede noget, og lavede derfor denne skønne hjemmelavet pålægspølse.
Det gode ved sådan en er, at du selv kan bestemme præcis hvilke ingredienser du tilføjer og giver som smag.
-og så er den utrolig nem at lave..
Andre opskrifter med laks
Er du også vild efter at få mere fisk ind i din hverdag?
Laksepålæg er fantastisk til at få fisk i madpakken, men gennem nedenstående link kan du finde inspiration til at få fisk til at smage fuldstændig fantastisk ! Du kan bl.a. finde inspiration til laksetærte, laks med tangpesto, med cornflakes og mandler eller med en asiatisk inspireret udgave.
Add to Favourites