- Serving: 4 personer
Pariser bøf ANNO 2015
**** Dette blogpost er sponsoreret af Nordisk Tang
Ingredients
- Hakket oksekød, 3-7 % - 500 g
- Salt, peber og Grillkrydder fra Nordisk Tang
- Grøn Tangpesto fra Nordisk Tang - 4-5 tsk
- Rødløg og champignons
- Æg - 4 stk
- Evt. lidt Tangsalt fra Nordisk Tang
Instructions
- Drys krydderierne på dit oksekød og form til fine bøffer. Steg dem i olie
- Imens de tilberedes steger du ligeledes champignons og rødløg på en pande
- Når bøffen er ved at være færdig sætter du en stor gryde over med vand. Bring den i kog og tilsæt 1 spsk eddike.
- Flæk æggene på hver sin tallerken og dræn lidt af væsken af dem (ved brug af din hånd).
- Bring vandet i bevægelse som en spiral, vha. et piskeris. Kom æggene i og lad dem tage form
- Lad dem ligge i vandet i ca. 2-3 min og tag stille op.
Servering: Lig bøffen på midten af tallerkenen og kom dine ristede champignons samt rødløg rundt om. Smør bøffen med Grøn Tangpesto og lig til sidst dit pocherede æg ovenpå.. Drys evt. med Tangsalt ovenpå ægget. Se magien ske, idet du stikker hul på ægget, og den bliver til "sovs" til din ret. Server evt. med nye danske kartofler og/eller et fuldkornsbrød ristet i ovnen med olie og hvidløg.
Allergens
Pariserbøf anno 2015
Pariserbøf møder her i 2015 det nye sorte i køkkenet: Tang, og her fra Nordisk Tang
Bøffen er tilberedt med Tang Grillkrydderi, som bl.a. indeholder sukkertang, mandler, hvidløg og chili.
Derefter er den smurt med deres grønne tangpesto, som giver en unik smag til hele retten.
Den rå æggeblomme er her erstattet af et pocheret æg.. Det er fantastisk at se magien, idet man stikker hul på ægget, og blommen kommer levende ud, og bliver sovs til hele retten..
NB: Nordisk Tang produkterne kan købes lige her, men du kan selvfølgelig vælge at erstatte denne med andre krydderier og pesto’s som du kan lide :
Add to Favourites