Laks med tangpesto og mandelcrust

Laks med tangpesto går simpelthen så godt sammen. Den mængde fedt der er i pestoen, går ned og påvirker laksekødet i en sådan grad, at det bliver utrolig mørt og lækkert.

Du får således den møre laks, der glider fra hinanden når du rør den, men en smagfuld og lækker tangpesto, og ikke mindst et sprødt og knasende lag i toppen, fra denne mandel/cornflakes crunch.

Hvis du gerne vil bevare sundheden i denne laks, skal du kigge efter de sukkerfrie varianter af cornflakes – således har Urtekram og ISIS/Easis, en sukkerfri udgave, som blot indeholder lidt salt og er ikke sødet på nogen måde – heller ikke med sødemidler.

Toppingen fungerer også godt til andre stykker kød/fisk såsom torsk, sej, Havtaske, Ørred, Skinkeschnitzel e.l.

NB: Tangpestoen kan du købe lige her:
http://nordisktang.dk/shop/

Add to Favourites