- Serving: 3-4 personer
Nutrition facts (per portion)
- Calories: 220 kcal
- Carbohydrate Content: 51 g
- Fat Content: 1,7 g
- Fiber Content: 5,5 g
- Protein Content: 4 g
- Serving Size: 3 personer
Raw Iskage
Ingredients
- Bund
- Friske udstenet dadler - 125 g
- Havregryn - 40 g
- Kakaopulver - 2 spsk
- Isen
- overmoden frossen banan - 125 g
- Frosne blåbær (Eller jordbær) - 50 g
- Frosne hindbær ( eller jordbær ) - 20 g
Instructions
- Blend dadler, kakaopulver og havregryn til en homogen masse og kom i en ildfast fad beklædt med bagepapir. Fordel den så du har et mellemtykt lag - ca. 1 cm
- Skær nu den frosne banan i mindre stykker (det gør det nemmere for din blender at køre den), og blend den sammen med de frosne bær. Bliv ved til du får en cremet is, og skrab kanterne et par gange så du får det hele med.
- Top isen ovenpå din bund og kom i fryseren i minimum 8-12 timer.
Isen kan spises med det samme, at trangen til noget sødt og koldt rammer dig, og er perfekt til en sund middag med tøserne eller familien.
Iskage – i den rå stil
Iskage lavet på rawfood manér, giver dig en masse vitaminer og mineraler, i hver enkelt kalorie, som den tilfører din krop.
Denne lækre sunde iskage tager ingen tid at lave – og så sælger den ved hver lejlighed !
– En lækker bund lavet på dadler, havregryn og kakaopulver, som ikke fryser og bliver stiv.
Toppet med en lækker raw is, bestående af banan, hindbær og blåbær !
Smagskombinationen er helt unik, og et MUST-TRY !
Jeg har allerede frosset bananen, så du faktisk får en is med det samme -dette gøres for at reducere nedfrysningstiden og samtidig reducere risikoen for at den krystalisere.. Derforuden er den nemmere at komme på bunden..
Læs om ingredienserne og basis til mine sunde cremede is, gennem nedenstående link:
http://foodbaby.dk/2015/06/13/baggrunden-bag-mine-sundere-is/
Add to Favourites
Pingback: Sund Hindbæris med chokolade - Foodbaby