Æggeomelet

Æggeomelet er en fantastisk og hurtig hovedmåltid, som du både kan nyde til morgenmad, frokost eller aftensmad.

En proteinrig og mættende start på dagen.

Inspirationen kommer fra min rejse til New York sidste år, hvor min veninde og jeg fik morgenmad på en sund café. Her kunne man lave sin egen “morgenomelet” – enten med hvider eller med æg. Derefter kunne man vælge noget kød-fyld, om man ville have ost eller ej samt 2-3 ting i omeletten..

Det mættede helt utrolig godt og smagte fantastisk og har tit været min morgenmad herhjemme efterfølgende..

Du kan servere denne æggeomelet sammen med min grønkålssalat, og dermed få en masse fibre, gode fedtsyrer og proteiner i et og samme måltid http://foodbaby.dk/2016/02/22/himmelsk-sund-groenkaalssalat-med-granataebler/

Add to Favourites