Pebermynte ispind

Denne lækre pebermynte ispind har en dejlig cremet konsistens og er helt perfekt til at mætte den søde tand..

Med en dejlig smag af pebermynte og kakao, og med ingredienser som (ligesom alle mine andre is-opskrifter) er nøje udvalgt.

– Banan og dadler giver den cremede og dejlige tekstur, som du kender fra købeis (og så er det naturlige produkter, som alle giver sunde og gode kulhydrater samt kalium til dine arbejdende muskler. Samtidig er kalium med til at regulere blodtrykket i forhold til natrium.

– Æggeblomme er med til at afrunde smagen og fedme til retten – ligesom peanutbutter gør, i mine lækre “karamel-is” her på bloggen.. Samtidig er æggeblommen rig på stor set alle vitaminer og mineraler – pånær vitamin K og C. En lille sjov facts om æggeblomme er, at ægget er kendt for at hviden indeholder proteinerne, mens blommen er fedt — men 100 g æggeblomme indeholder faktisk 15,9 g protein, mens 100 g hvide indeholder ca. 10,9 g (og dog færre kcal).

Det er primært disse ingredienser som går igen i mine sunde is-opskrifter

Læs om ingredienserne og basis til mine sunde cremede is, gennem nedenstående link:

http://foodbaby.dk/2015/06/13/baggrunden-bag-mine-sundere-is/

Add to Favourites