Herresteak – tillykke med fødselsdagen

I forbindelse med Heine’s fødslesdag (Ejer og opfinder af Nordisk Tang), lavede jeg som opskriftudvikler for dem, denne ret til ære for ham.

Den blev taget utrolig godt imod derhjemme, hvor selv min far, som ikke er glad for pesto e.l. spiste i højt humør flere portioner, og kaldte menuen for en sand “kærlighedserklæring til mandens mave”.

Retten er stadig forholdsvis sund, men her er der dog fokus på en sund psykisk og social oplevelse.. Husk på at give dig selv lov til at spise det du elsker.. En livsstilsændring skal ikke være en straf eller et surt job, der skal være plads til det du elsker – og ønsker du at forkæle en du elsker, ja – så er det måske lige denne opskrift du skal læse videre på :)..

  • steaken er stegt i hvidløgssmør, for at give en fantastisk smag – husk på, at kødet kun suger en lille smule fedtstof til sig.. Steaken serveres med en tørstegt ananas og frisk jordbær
  • Salaten indeholder sojabønner, som er den bedste vegetabilske kilde til protein. Samtidig er den vendt med en lækker hjemmerørt peberfrugts-tangpesto dressing – som fik min smagsdommer til at gå helt amok i salaten – til trods for, at han hverken kan lide pesto, pasta eller sojabønner.
  • Kartoflerne bliver serveret med en tangkrydder-hvidløgssmør, som smelter dejligt ud over kartoflerne og giver smag.. Nu er det jo lige op over, at de nye kartofler kommer i supermarkederne.. 

Alle Nordisk Tangs produkter, kan du købe her:

www.nordisktang.dk

Denne side er sponseret i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk Tang – du kan også bruge andre pestoer end denne.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier. Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites