- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
- Serving: 4-5 personer
Kalkun med spinatcreme i Parmaskinke
Ingredients
- Kalkunbryst filet - 600 g
- Serrano/parma skinke - ca. 70 g
- Frossen spinat - ca. 100 g
- Ost - evt. fedtfattig eller anden smelteost - 3 skiver (eller ca. 0,5 dl såfremt det er reven ost)
Instructions
- Tø spinaten op med varmt / kogende vand
- skær kalkunen over på midten
- Lig skiverne af osten ind i kalkunen, sammen med den optøede spinat.
Såfremt du bruger reven ost, kan du vende spinat og ost sammen i en skål inden og fordele i kalkunen - Vend parmaskinke udenom, så den er godt dækket til
- Kom i ovnen i ca. 20 min på 200 grader. D kan med fordel slå over på "grill-funktionen" i de sidste min., og hold øje med den.
Skær den i små fine stykker og server..
Allergens
Kalkun med spinatcreme og parmaskinke
Kalkun er en lækker aftensmad som tager meget kort tid at lave, og smager helt fantastisk ! Spinat går utrolig godt til kalkunen, som beklædes med et lag parmaskinke – italiensk inspireret..
Server til gæster, til aftensmad eller til en mindre buffet.
Det gode ved parmaskinke (bl.a. i forhold til den danske bacon) er, at den tilføjer det saltede element, men faktisk er utrolig proteinrig – således indeholder 100 g parmaskinke hele 28 g protein, hvilket er 8 g mere end kylling – dog skal du huske, at parmaskinke ligeledes indeholder flere kalorier og mere fedt end kylling..
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites
Hejsa,
Hvad vil du spise til ?
Mvh Joy
Hej Joy :).
Jeg ville lave en god salat med årstidernes grønt og eventuelt nye kartofler i ovnen med Grøn Tangpesto / almindelig pesto.
Ellers ville jeg lave noget soyaspaghetti med grøntsagsspaghetti vendt i pesto til ..
Du kan spise lige det du har lyst til på dagen .