Bananis med hindbær – intet andet

Bananis kan laves på et hav af forskellige måder, og giver dig muligheden for at nyde en sund, cremet is, uden tilsat sukker eller fløde.

Bananis kan enten fryses hel, overtrækkes med chokolade, blendes til en is med en masse ingredienser som kakao, acaipulver, vanille e.l. Det er ligeledes denne jeg bruger, for at lave mine frozen yoghurt / frozen skyr, som er en base af banan og yoghurt / skyr – hvor jeg plejer at anvende Kvark, da denne har en bedre konsistens.

Jeg elsker at lave sunde is i denne sommertid – ja, faktisk hele året !

Det fantastiske er, at du ved disse is, får en masse sund næring i form af vitaminer og mineraler, med hver lille bid du nyder.

Jeg har efterhånden lavet en del “sunde is”, og du kan finde dem alle, gennem nedenstående link, samt læse mere om, hvilke ingredienser jeg nøje har udvalgt, og hvilken sundhedseffekt – samt funktion i opskrifterne.

http://foodbaby.dk/2015/06/13/baggrunden-bag-mine-sundere-is/

Du kan bl.a. finde opskriften på mine Peanut butter is eller mine Peanut butter and jelly is – som kun er lavet af raw-food ingredienser (og vendt i chokolade) – serveret som en lækker ispind

Peanut butter karamel is med whey crisp (1) Peanut butter jelly is (4)

 

 

Peanut butter is
Sund nice cream is lavet uden sukker eller laktose

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites