Sej med Tangpesto og parmaskinke

Personligt synes jeg ofte, at sej bliver noget tørt og smagsløst kød, når jeg har fået det serveret.

Derfor valgte jeg med denne opskrift, at tage sagen i egen hånd – og lavede denne sunde og lækre sej toppet med Tangpesto og svøbt ind i Parmaskinke.

Smagskombinationerne og kontrasterne er helt fantastiske ! Sejens møre kød, som glider fra hinanden ved berøring af en gaffel, toppet med tangpestoen, som er proppet med Umami og giver en helt unik smag – og til sidst, den saltede og sprøde parmaskinke.

Parmaskinke er et sundere alternativ til bacon, med lidt mindre fedt, ingen kulhydrater og hele 27 g protein pr 100 g (hvilket er mere end kylling).

Lille opfordring: Når du køber din parmaskinke, vil jeg stærkt anbefale dig, at kigge på ingredienslisten.
Du kan nemlig finde nogle varianter, som indeholder andre ingredienser end blot lufttørret skinke og salt – bl.a. sukker.

3 ingredienser, utrolig nem at lave og så har du en aftensmad som virkelig sparker dine smagsløg op !

Nordisk Tangpesto kan du købe lige her: www.nordisktang.dk

Dette indlæg er sponseret i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk Tang. Opskriften er udarbejdet da jeg var opskriftudvikler for dem.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites