Tangsaltet mandler

Du kender sikkert saltet mandler ?

Her får du en anderledes udgave som virkelig smager fantastisk, og er proppet med sunde fedtsyrer (omgega 3), masser af smag og ikke mindst Umami – den 5.  grundsmag.

Til gæster servere jeg altid disse mandler som snack, og de er utrolig populære, og mange synes de er bedre end soyaristet samt saltet mandler.

Men inden du fortsætter: Hvorfor Tangsalt??

Du har sikkert før lavet/hørt om saltet mandler og tænker nu “Hvad er forskellen?”

Nordisk Tang er en dansk virksomhed, som laver Tangpesto, Tangsalt og diverse krydderier med Tang.
Tangen bliver “fanget” fra havet i Kattegat og alle øvrige produkter er økologiske og danske råvarer – fx i deres pesto.

Tangsalten består af sukkertangmel, almindelig salt, hørfrø og solsikkekerner, hvilket giver den en mildere og samtidig anderledes smag, end almindelig bordsalt. Derforuden er Tang proppet med Umami, som er kendt for at give mundfylde og gøre retten “komplet”.

Tangsalten kan købes gennem nedenstående link

www.nordisktang.dk

Du kan også erstatte wasabien med Nordisk Tang’s grillkrydderi.

Dette indlæg er sponseret i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk Tang. Opskriften er udarbejdet da jeg var opskriftudvikler for dem.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites