After Eight Chokolade is med en cremet konsistens – uden sukker eller fløde

After eight smager fantastisk ! Og her får du den i en frisk og lækker is, som er fri for raffineret sukker og kan laves uden laktose, såfremt du bruger en laktosefri chokolade.

Konsistensen er helt unik, cremet og ufattelig lækker – det kan ikke siges bedre..
– Endnu engang er ingredienserne nøje udvalgt både i forhold til sundheden og deres funktion, til at opnå denne lækre og indbydende konsistens, som ikke krystalisere i fryseren, og kan spises med det samme du tager den ud.

Denne is er lavet med hele 85% chokolade, og normale “chokoladeis” er tit lavet på 50% eller måske endda mindre. Samtidig er dadlerne med til at give sødme og den cremet konsistens, som du ellers finder i fløde. Dette skyldes bl.a. at dadler faktisk ikke rigtig kan fryse, og dermed kan give denne is-konsistens helt uden den  store mængde fedt og dermed også en mindre energi.

After Eight chokolade ismousse

Samtidig er alle ingredienserne gode for din krop og hver kalorie indeholder vigtige vitaminer, mineraler og nogle kemiske stoffer. Chokolade er bl.a. rig på polyphenolen flavonoider, og har vist sig at kunne sænke mængden af triglyderider, LDL- og total kolesterol i blodet. De andre sundhedsmæssige gevinster ved at spise mørk chokolade (70+), kan du læse mere om her: Nøddecreme med chokolade .

Dadler er rige på en masse mineraler som kalium, calcium, jern, magnesium og phosphor. Disse er alle vigtige for at vores muskler kan arbejde og fungere optimalt. Samtidig er de rige på fibre og har derfor en lavere GI (Glykæmisk Index), end man først troede. Faktisk har nogen nye studier vist, at det muligvis kan være med til at stabilisere blodsukkeret hos diabetikere (dog er dette meget individuelt, nogle er også følsomme overfor det).

Isen er inspireret af min yndlings is fra Le Dolce Vita – deres chokolade mousse, men her er ingredienserne nøje udvalgt til at give god næring til dig og dine muskler/celler. Samtidig har jeg tilsat pebermynte essens, for at give den en “After Eight” smag og en mindre “tung” fornemmelse..

– Du kan vælge at lave den uden pebermynte, hvorpå du får en intens chokolade ismousse.
After Eight chokolade ismousse

 

 

 

 

 

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Læs om ingredienserne og basis til mine sunde cremet is, gennem nedenstående link:

http://foodbaby.dk/2015/06/13/baggrunden-bag-mine-sundere-is/

After eight chokoladeis – sendte billeder

After eight chokolade ismousse After eight chokoladeis

Add to Favourites