- Serving: 4 sandwich
Grøntsagssandwich med Tun i Tangpesto med avocado
Ingredients
- Grøntsagssandwich
- Gulerødder, groftrevne - 150 g
- Squash, groftreven - 150 g
- Mandler, finthakket - 50-60 g
- Frisk Purløg - 1 mindre håndfuld
- Tangsalt fra Nordisk Tang - 1-1½ tsk
- Æg - 3 stk
- Tunsalaten
- Tun i vand - 1½ dåse
- Rød Tangpesto fra Nordisk Tang - 6 tsk
- Moden avocado - 1-2 stk
- Evt. lidt majs og citronsaft
Instructions
Sandwich brødene:
- Bland i en skål, de revne gulerødder, squash, mandler, salt samt purløg sammen
- Tilsæt æg og rør rundt
- Fordel massen på en bageplade, så du får ni sandwich-stykker (klatkager)
- Kom i ovnen på 180 grader ved varmluft i 20-25 min
Lav i mellemtiden tunsalaten
- Dræn vandet fra din tun og kom i en skål med Tangpesto. Tilsæt udskåret avocado, evt. lidt citronsaft og majs og rør det hele godt sammen.
Servering: Tag et sandwich-stykke og kom noget frisk salat på (kål, spinat e.l.), top med lidt tunsalat og luuk den med et andet stykke.
- Du kan med fordel gemme sandwich-brødene i køleskabet, hvor de kan holde sig i flere dage, så tager det kun 5 min at bikse sammen - evt med lidt tomater og peberfrugt
NB - Se inspiration nedenfor, til hvad du også kan bruge grøntsagsbrødene til
Allergens
Tun i tangpesto (tunsalat)
Denne tun i tangpesto er fuldstændig fantastisk, proppet med Umami (5. grundsmag) og er utrolig nem at bikse sammen.
Her får du både opskriften på mine grøntsagsbrød – hvor to af disse udgør én sandwich, samt tunsalaten med Tangpesto og avocado.
Både tangsalt og Tangpesto fra Nordisk Tang, kan du købe lige her:
www.nordisktang.dk
Dette indlæg er sponseret i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk Tang. Opskriften er udarbejdet da jeg var opskriftudvikler for dem.
http://foodbaby.dk/2015/06/12/groentsagsbroed-den-populaere-opskrift-fra-min-gamle-blog/
Kartoffelpandekage med Avocadocreme, Pulled chicken og mango/æble chutney
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites
Pingback: Spinatomelet - Den hurtigste - sunde middagsmad - Foodbaby