Bagte frugter med låg

Bagte frugter med låg er en dejlig nem, enkel og lækker ret, som både kan bruges til morgenmad samt til dessert.

Jeg har tit spist denne til morgenmad, serveret ovenpå skyr, men har samtidig også brugt den til desserter, hvor den stadig har været varm, og serveret sammen med hjemmelavet softice/is..

Du kan vælge at komme lidt grofthakket chokolade i mellem lagene af frugt og havregryns-låget, men du kan også undlade denne.. Det giver dog en god kontrast til det hele og kan bruges som et ekstra pift, hvis der kommer gæster en dag :)..

Du kan samtidig justere den med lige de frugter og bær, som i har derhjemme og kan lide..
Du kan eventuelt bruge nogle af dem, som er ved at blive meget modne og snart uspiselige – derpå reducere du madspildet..

Et must i denne er dog altid æbler, banan og ferskner fra dåse (i egen saft) – som kan købes i Kvickly og Fakta med mærket “First Price” til 18 kroner
De går helt perfekt med kanel og får en dejlig konsistens samt smag når de er bagte, samt har stadig lidt bid.

Bagte frugter med låg

Frugt med crunch


 

Indsendt billede af denne opskrift på instagram via #foodbabydk og @mariajensen92

tilsendt billeder Indsendt af Rikke, som skriver: “Vil sige tusind tak for din fantastiske opskrift “frugt med knasende låg”, den er fantastisk til morgenmad!”

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites