- Prep Time: 5 minutes
- Serving: 2-4 personer - alt efter hvad den bruges til
Sund tunsalat med avocado og hytteost
**** Dette blogpost er sponsoreret af Nordisk Tang
Ingredients
- Tun i vand - 1 dåse
- Hytteost - 1,5 % - ca. 200 g
- Moden avocado - 1 stk
- Citronsaft og citronpeber samt hvidløgspulver
- Evt. lidt Tangpesto fra Nordisk Tang - Rød eller grøn
- Tilbehør - Rugbrød, salat, sandwichbrød, pitabrød, tortillas, æggewrap
Instructions
- Dræn vandet fra din tun og kom den i en skål hvorpå de øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres sammen.
- Smag til med krydderierne. Skal den spices ekstra op, kan du tilsætte lidt Tangpesto eller Tang grillkrydderi.
Allergens
Tunsalat med hytteost
Tunsalat med hytteost er en lækker sag, som er utrolig mættende, rig på umættet fedtysrer, proteiner og masser af vitaminer og mineraler.
Du får nogle gode proteiner fra både tun og hytteost. Samtidig får du nogle gode fedtsyrer fra avocado.
Tunsalaten smager klart bedst på dagen, da avocado stille begynder at ilte, når den er kommet ud, og dermed også bliver lidt grålig i farven.
Den er perfekt til salat, i pitabrød, i tortillas eller til sandwich (evt grøntsagspanini her på hjemmesiden).
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites