Grøntsagslasagne

Denne grøntsagslasagne har jeg lavet et utal af gange ! Det er faktisk den lasagne, som jeg har lavet flest gange i hele mit liv..

Her får du en opskrift på en utrolig lækker aftensmad, som gør det nemt for dig, at få ekstra grønt ind i hverdagen. Resterne er perfekte som madpakke/frokost dagen efter, og du kan bruge lige præcis de grøntsager, som du har derhjemme, og som du kan lide.

Du kan vælge at lave den uden mælkeprodukter (yoghurt og ost) på toppen, ellers kan du bruge lige den neutrale yoghurt du har derhjemme. Normalt har jeg brugt A-38, når jeg har tilsat noget, men i dag havde jeg en sjat Ymer tilovers fra en portion af min sunde koldskål her på hjemmesiden, som skulle bruges ..

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites