Kartofler med tangpesto

Kartofler med tangpesto er en perfekt sidedish til din grillmad her i sommerperioden.

Denne opskrift udviklede vi i forbindelse med mit tidligere arbejde, hvor jeg stod for sommerbuffeten på Kattegatcentret, og fokuset lå på sunde, lokale og bæredygtige råvarer.
Af samme grund er denne opskrift til dels sponseret, da jeg henviser til Nordisk Tangs Tangpesto, men i princippet kan du jo erstatte denne med en anden pesto om du ønsker.

Disse kartofler var egentlig kun en “hurtig-midlertidig løsning”, da jeg startede buffeten op, og de ingredienser som først var tænkt til at skulle bruges, endnu ikke var kommet med vores leverandør. Dog blev disse kartofler taget så godt imod af vores kunder, som efterspurgte opskriften, og den blev derfra en del af vores faste sortiment på buffeten.

Kartoflerne smager ligeledes fantastiske dagen efter, hvor de er kolde – og stivelsen jo her er omdannet til en resistent stivelse – som betyder at du ikke kan optage denne i din krop, på samme måde, som du kan med den varme kartoffel.

Nyd evt. denne ret med en lækker Bønnesalat med Tangmandler og Feta og Marineret kylling i Grillkrydderi og wasabi som vist på billedet lige over.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunen du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites