- Prep Time: 15 minutes
- Serving: 2 personer
Butterbean salat med Tangpesto og mango
**** Dette blogpost er sponsoreret af Nordisk Tang
Ingredients
- Butterbeans - 1 dåse
- Rød tangpesto fra Nordisk Tang - 3 tsk
- Moden avocado - 1 stk
- Moden mango - 1 stk
- Frisk spinat - 1½ håndfuld
- Pebersnack (Peberfrugt), rød - ½ stk
- Evt. edamamebønner (sojabønner)
- Evt. andet salat som du kan lide. - - tilsæt da lidt mere pesto.
Instructions
- Hæld væsken fra bønnerne og skyl dem grundigt.
- Kom dem i en skål hvori du tilsætter Tangpestoen fra Nordisk Tang.. Rør det hele godt sammen
- Skær avocado, mango, spinat og peberfrugt i tilpasse stykker og vend det hele sammen.
Top eventuelt med Tangsaltet mandler med wasabi inden serveringen: http://foodbaby.dk/2015/06/16/tangsaltet-mandler-med-wasabi/
Butterbean salat
Her får du opskriften på en lækker butterbean salat, som udgør et utrolig dejligt og lækkert tilbehør til din aftensmad.. Butterbeans har en dejlig konsistens, og er ligesom alle andre bønner – proteinrige.
Vendt med den røde tangpesto fra Nordisk Tang, får du en masse umami og dermed smag, fylde og afrundelse – og serveret med hele salaten, får du en frisk og lækker ret, til din grillmad.
NB: Du kan selvfølgelig også bruge en anden lækker pesto end lige netop denne Tangpesto, det var blot den jeg brugte, da jeg godt kan lide dens smag og ikke mindst konsistens.
Du kan også vælge at komme nogle edamamebønner/sojabønner i for at øge smag, konsistens samt proteinindholdet.
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites