Marcipanbrød med lakrids

Jeg har altid elsket marcipanbrød !
De seneste år har lakrids været det helt nye sorte i køkkenet, og her får mine marcipanbrød et strejf af lakrids. Ikke nok med det, kom jeg under opskriftudviklingen på denne opskrift, til at tænke over, at lakrids og hindbær smager helt fantastisk sammen – derfor valgte jeg “som en tester” at komme et frisk eller frossen hindbær ind, i midten af brødene – og resultatet var utrolig positivt..

Du kan vælge at lave små kugler med hindbær i midten, eller lave lakrids marcipanbrød – begge dele er overtrukket med et dobbelt lag mørk chokolade og eventuelt nogle striber af hvid chokolade og frysetørret hindbær, hvis du vil pynte dem lidt ekstra op ..

Find flere lækre og sunde juleopskrifter her på hjemmesiden:

http://foodbaby.dk/?cat=777&relation=any&s=&level=&serving=&timeneeded=&post_type=post

Lakridskugler med tangsalt (2) Rocky Road Vanillekranse (3)

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites