Frugtsalat med vanillecreme og chokolade

Her får du en forbedret udgave, af den frugtsalat med vanillecreme, som jeg havde på min gamle blog.
Vanillecremen er lavet ganske simpel af skyr, vanille og stevia, og er faktisk også en sund måde at få en skyr med smag, uden at skulle tage et produkt med Aspartam eller sukker..
Du kan også pifte den lidt mere op, ved at tilsætte lidt (meget lidt) marscapone eller lave den på kokoscreme i stedet for skyr.
Samtidig går du bestemt ikke på kompromis med smagen ! Den smager fantastisk og kan også anbefales ovenpå mine granola’er

Jeg laver altid frugtsalat (abamad) med æble og banan som basis.. Lige nu er det højsæson for bær, og da jeg i butikkerne fandt danske bær (godt nok til den dyre side), er min frugtsalat toppet med friske, danske hindbær og jordbær..
Det hele afrundes, ved at toppe abemaden med en god groftreven mørk chokolade – her bruger jeg altid stevia- og erythritol (sukrin) sødet chokolade, hvor mit store chokoladehjerte altid falder for Cavalier.

Opskriften er en del af mine “Børnevenlige snacks”.. Nederst på siden kan du se lidt andre billeder, af mine sunde børnevenlige snacks/mellemmåltider..
På billedet ses min skønne niece, som nyder mosters vanillecreme ..

Sund frugtsalat med hjemmelavet råcreme (10)  DSC02712

Andre sunde børnevenlige opskrifter:

http://foodbaby.dk/tag/boernevenlige-snacks/

DSC02149

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites