Peanut butter iskugle

Jeg siger det sjældent, men jeg er stolt af mig selv !

Mine sunde is, som jeg i år har kørt et tema med, gør mig en smule stolt, da jeg selv føler at jeg rammer en helt perfekt smag og konsistens..
Du synes måske navnet virker bekendt, da jeg allerede har opskriften på en ispind, med Peanutbutter/karamel på hjemmesiden? Det er også rigtgt, men det har lykkes mig, at finde en fremgangsmåde, hvorpå du kan fryse denne is ned i portioner, og derefter servere den mest cremede, lækre is (uden ismaskine), som slet ikke er krystaliseret, men smager fuldstændig som købeis..

Samtidig har jeg fundet en metode, hvorpå du får det lækreste, sprøde, knasende og indbydende chokoladegitter ovenpå din is, når den serveres..

I dag deler jeg opskriften og fremgangsmetoden på den med jer – og dette er en metode du kan bruge til alle mine ispinde på hjemmesiden, hvor du blot fryser dem ned i 5 cm tykkelse – og i en ovnfast fad..

Denne peanutbutter/karamel is er helt fantastisk i smagen, som får lidt peanutbutter, og afrundes til sidst af en lækker karamel eftertone.
Når du køber Peanutbutter, så sørg for at holde godt øje med varedeklarationen, så du ikke bliver snydt, og får andre ingredienser, end de rene jordnødder samt salt. Mange indeholder ligeledes sukker og diverse andre ingredienser.

Link til de andre is på hjemmesiden, kan du finde her:

http://foodbaby.dk/tag/sund-is/
After eight chokolade ismousse

Jeg havde en veninde hjemme til “Fifty Shades of Grey”, aftensmad og is, hvor jeg lavede denne is som dessert.. Hun gik også helt i spåner over smag og konsistens, og mit lille køkken- og sundhedshjerte er meget lykkelig i dag, over al den ros maden fik ..
Aftensmaden stod ellers på
– Nye kartofler med tangpesto, feta og solsikkekerner
– Pastasalat med Tangpesto, parmesanost, ananas, guerødder og hvidkål
– Laks med tangpesto, mandel/cornflakescrust
– frisk spidskålssalat med jordbær, danske champignons og ristede og saltede edamamebønner..

Opskrifterne kan findes her på siden..

Både Kartoflerne og pastasalaten har jeg kørt på buffeten på Kattegat Centret i den her uge, og jeg har modtaget utrolig meget positiv feedback fra kunderne, som senerehen ligeledes har efterspurgt, hvor man kan købe Tangpesto.. Dette giver mig en unik mulighed, for at få konstruktiv feedback fra folk, som jeg ikke kender, og dermed også er hudløs ærlige.
Så de positive feedback gør mig meget glad ! :)..

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites