- Prep Time: 15 minutes
- Serving: 3-4 personer
Bønnesalat med Tangmandler og Feta
**** Dette blogpost er sponsoreret af Nordisk Tang
Ingredients
- Sojabønner / edamame bønner - 170 g
- Grønne bønner - 300 g
- Rødløg, fintsnittet - 2 stk
- Feta/salat tern eller skyr tern - 100-150 g
- Tangmandler med wasabi - 75 g
- Evt. lidt limesaft og salt.
Instructions
- Hæld kogende vand over de grønne bønner og edamame bønner, for at tø dem op. Kom eventuelt lidt salt i vandet. Lad det tø op og si derefter vandet fra.
- Snit rødløgene fint og vend alle ingredienserne sammen i en skål. Du kan med fordel komme mandlerne i lige inden servering og røre det rundt.
- Smag til om du ønsker noget lime, salt og peber.
Lad den gerne trække i minimum 30 min inden servering.. Server eventuelt med Kartofler i Tangpesto med solsikkekerner samt grillet Kyllingespyd i en umami/wasabi marinade.
Bønnesalat med saltet mandler og feta
I denne bønnesalat er mine populære Tangmandler med Wasabi i (et andet godt alternativ er at bruge Grillkrydderiet i stedet for wasabi).. Du kan også vælge at erstatte dem med almindelige saltet mandler eller måske Soyaristet mandler
Retten er proteinrig med edamamebønner og grønne bønner, får en dejlig bitter smag fra rødløg samt den saltede fra mandler og feta.
Du kan vælge at tilsætte lidt salt og limesaft, men jeg har valgt at lave den ren, så man virkelig kan smage de forskellige enheder.
NB: Nordisk Tangs produkter kan du købe her:
www.nordisktang.dk
Opskriften på Tangsaltet mandler med Wasabi, kan du finde lige her:
http://foodbaby.dk/2015/06/16/tangsaltet-mandler-med-wasabi/
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites
Pingback: Nye kartofler med solsikkekerner og Tangpesto - Foodbaby