Fuldkorns focaccia

Den her fuldkorns focaccia er fuldstændig fantastisk !

Ved at bruge Tangsalt, frem for almindelig salt, får du en helt unik smagsoplevelse, grundet dens naturlige høje indhold af umami, som ikke findes i almindelig salt.

Samtidig er Tangsalt mere et krydderi, end en salt, da den foruden Sukkertang, også indeholder hørfrø, solsikkekerner og sesamfrø..

Vælger du at toppe den med Tangpesto, får du en focaccia, som i den grad sælger til gæster, familie eller på buffeten, med en hel speciel pris-vindende pesto, som indeholder hele 50% tang..

Nordisk Tangs produkter kan du købe her:
www.nordisktang.dk

– Selve focaccia’en er lavet primær på fuldkornsmel, og indeholder italienske melsorter, for at give den bedste konsistens til brødet.. Du får et brød, hvor du nemt kan snyde folk til at tro, at det er almindelig lyst brød.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites