Mandel tomat crust

Denne “panering” / mandel tomat crust topping er fuldstændig fantastisk ovenpå laks, kylling, schnitzler, kalkunbryst, torsk, tilapia e.l.

Crusten er utrolig nem at lave (2 min), og giver dit møre kød et knasende og sprødt element.. De soltørrede tomater går helt perfekt med tangsalten fra Nordisk Tang, og begge dele er rige på umami, den 5. grundsmag..

Du kan vælge at panere begge sider, eller blot en side af dit kød – opskriften her svarer til at du panere én side af fire kyllingebryst fileter. Skal den paneres på begge sider, skal du dermed lave dobbeltportion.

Ønsker du at bruge den til et laksestykke, er mængden på denne opskrift ca. svarende dertil. Dog kan det variere, alt efter hvor stort et stykke kød du har – men så er det jo godt at det er så nemt at lave mere af crusten ;)..

Nordisk Tangs produkter, kan du købe lige her:

www.nordisktang.dk

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites