- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
- Serving: 3-4 personer
Kyllinge Cordon Bleu Anno 2015
Dette indlæg er udarbejdet i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk Tang, om at opskriftudvikle med dem - deres produkter er derfor sponsoreret.
Ingredients
- Kyllingebryst (gerne lidt tykke) - 3-4 stk
- Ost - 2-3 skiver
- Rød tangpesto fra Nordisk Tang - 6 tsk (ca. 1 bøtte)
- Crunch
- Mandler - 35 g
- Cornflakes (ISIS eller Urtekram) - uden sukker - 40 g
- Soltørret tomater i olie - 35-40 g
- Hvid peber - ½ tsk
- Evt. hvidløgspuver og Tang grillkrydderi fra Nordisk Tang
- Æg til pensling
Instructions
- Tænd ovnen på 200 grader ved over- under varme
- Skær kyllingebrystet igennem på midten (siden af den), og fyld den med ½-3/4 skive ost samt 1½ tsk Tangpesto
- Pensl toppen af kyllingen med lidt æg, som du har rørt til en homogen masse i en lille skål/et glas.
- Blend mandler, cornflakes, tomaterne samt krydderierne til en homogen masse, og top ovenpå dine kyllingebryster. Pres eventuelt lidt ned i kødet, så du er sikker på, at det sidder fast
- Kom dem i ovnen i ca. 20 min og de er klar til servering.
Kyllinge Cordon Bleu
Kyllinge – eller kalkun – gordon bleu, er traditionelt fyldt med skinke og ost. Derefter paneres den i rasp og steges på panden..
I denne version er skinken erstattet med Tangpesto fra Nordisk Tang.. Raspen er ligeledes erstattet med et fantastisk tomat/mandel crust..
Den blev hurtigt godkendt her i huset, og er rig på umami fra Tangpestoen..
NB: Tangpesto fra Nordisk Tang, kan du købe her:
http://nordisktang.dk/shop/4-tangpesto/
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites