Sund jordbærtærte

Opskriften på en sund jordbærtærte lavede jeg sidste år, og den var et kæmpe hit !

Umiddelbart har jeg ikke været helt tilfreds med vanillecremen, hvilket ligger til baggrund for, at jeg først giver opskriften til jer nu.. I weekenden var jeg hjemme ved min kæreste, og som i sikkert alle oplevede, var det et møgvejr uden lige, som udelukkende kaldte på hjemmehygge..

Rasmus var på arbejde hele lørdag, hvor han skulle være ude, og hans midlertidige Roomie, Bo, var til polterabend hele lørdag – også udenfor..

Derfor blev jeg enig med mig selv om, at søndag skulle være en god dag for dem, og de havde begge sådan savlet efter jordbærtærte hele fredag.. Af samme grund, bestemte jeg mig for at lave min jordbærtærte til dem, og gøre opskriften bedre — og det blev den i den grad !!

Jeg lavede halv portion af tærten, og lavede dem i små portionsstørrelser, så der blev 3 små tærter (en til hver).

– Bunden er den samme lækre kransekage-bund, som altid.. En dejlig sprød bund med smag af kransekage – lavet på masser af mandler, sødet med dadler og sat sammen med æggehvider.

– Chokoladelaget er den samme – men har fået et frækt twist af lidt smeltet chokolade, som i den grad gør bunden endnu mere lækker !

– Vanillecremen er lavet på kvark – som har samme proteinindhold som skyr, men indeholder 1 g fedt pr 100 g, og har en mere fast konsistens.. Den er nu sødet med stevia (i stedet for en dadelpuré) og lavet med 2 æggeblommer for at gøre den mere fyldig og rund i smagen – med gode fedtstoffer som er proppet med vitaminer og mineraler.

– Toppen er med Jordbær og hakket chokolade.

Jordbærtærte Jordbærtærte

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites