Grøntsagspizza

I en tidligere opskrift har jeg delt denne lækre grøntsagspizza, toppet med pulled chicken..

Her får du samme bund med en lidt utraditionel version af Hawaii pizza..
Tomatpuréen – eller tomatsovsen – er her erstattet med en bøtte rød tangpesto fra Nordisk Tang.
Det giver en helt unik smag som også kan bruges på alm. pizza – hvor olien her går ned og forbedre dit brøds skorpe og sprødhed, når den grilles på en pizzasten, som min kæreste og jeg gjorde i ferien:

DSC02885

Bunden har en dejlig konsistens i denne grøntsagspizza, og kan nemt skæres, uden den går i stykker.
Samtidig er der noget bid i, takket være de revne grøntsager samt mandler.

På ferie i Fuerteventura for nogle år tilbage, var mine forældre og jeg på en restaurant, som var kendte for deres pizza. Her fik jeg en Hawaii pizza, som var toppet med Plantain bananen (Madbananen), som de bruger en del i deres retter dernede.. Det lyder sjovt, at en pizza, kan smage godt med det søde element fra en banan, men det er uden lige en helt unik og dejlig smagsoplevelse !

Her i ferien var min kæreste og jeg i Brunns Bazar, og jeg gik helt amok over deres grønt-afdeling !
Her fandt jeg også madbananen, og vi bestemte os hurtigt for at vi skulle grille pizza.. Den anden madbanan jeg havde købt, tog jeg med hjem, og her får du opskriften :).

Du kan også vælge at fylde din grøntsagspizza med:

  • Ruccola, Serrano skinke og mozarella
  • Avocado, mozarella, pulled chicken og tomat
  • Parmaskinke, parmesanost og ruccola
  • Røget laks, avocado og spinat – evt. hytteost

 

DSC02942

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites