Fuldkornspizza grillet på pizzasten

I ferien eksperimenterede min kæreste og jeg med pizzadej, da han havde fået en ny gasgrill samt en rigtig god pizzasten.. Første dag blev dejen ikke helt god, og smagte faktisk af snobrød, men da vi lavede en ny omgang anden dag, skete der noget magisk – og pizzaen fik de klassiske “bobler”, som købepizza også har..

Præcise mål har jeg ikke, men her er en god fremgangsmåde samt fif til at lave den perfekte pizzadej samt pizza på grillen..

Et must er Italiensk mel – også kendt som Tipo 00..
Fibrene og proteinsammensætningen deri er helt perfekt, og giver en elastisk samt sprød dej.

Inspirationen til at lave pizza kom, da vi var i Bazar Vest, og jeg fandt en plantain banan, som jeg elsker at komme ovenpå pizzaen !!

Vi gjorde noget andet fantastisk, og kom pesto i vores tomatsovs.. Det gav noget mere olie til bunden, som gjorde den ekstra sprød – samtidig smagte tomatsovsen bare endnu mere fantastisk.. Jeg kan klart anbefale Nordisk Tang’s Tangpesto, som kan købes her:
www.nordisktang.dk/shop

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites