- Serving: 6-7 tortillas
Krydret oksekød i tortilla
**** Dette blogpost er sponsoreret af Nordisk Tang
Ingredients
- Hakket oksekød (gerne 3-7%) - 450 g
- Paprika + lidt olie
- Hvidløg - 2 fed
- Forårsløg - 2 stk
- Revne gulerødder - 1-2 stk
- Tomatpuré - 1 dl
- Soja sauce - 1/4 dl + evt. en lille sjat mere - smag til
- Tortillas + grønt - evt. Tangpesto fra Nordisk Tang og/eller guacamole
Instructions
- Gør grøntsagerne klar - riv gulerødderne, skær forårsløg ud i mindre stykker
- Varm en stor pande op og tilsæt olie, paprika og oksekød - svits oksekødet - ikke kog det! Det hele foregår i en relativ høj varme, så vandet fra kødet når at fordampe, og det dermed svitses/steges, og ikke koges i det fordampede vand.
- Tilsæt grøntsagerne og svits igen i 3-4 min - kom derefter tomatpure og sojasovs i - smag nu til, hvorvidt du ønsker mere af sojasovs eller tomatpure i
Varm tortillas og kom grønt i sammen med dette krydrede oksekød.
Allergens
Krydret oksekød i tortillas
Et krydret oksekød er fantastisk at komme i tortillas.
Tortillas har altid været hurtig, let og dejlig mad, da konceptet er lidt ala “Byg-selv-burger”, og hvert familiemedlem dermed selv kan afgøre, hvad han/hun ønsker at have i af tilbehør.
Her får du opskriften på en dejlig krydret oksekød, som bl.a. indeholder umami gennem soyasauce og tomatpuré..
Du kan fylde dine tortillas med lige det du ønsker.. Jeg mener et must er revne gulerødder, majs (ofte ananas) og smurt med guacamole.
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites