Bananpandekager med kokos

I denne opskrift får bananpandekager et twist og bliver til bananpandekager med kokos.

Her til morgen vågnede jeg op hjemme ved mine forældre, efter at have hjulpet til i går med lidt familieting. Efter at have gået rundt og overvejet hvad jeg skulle have til morgenmad i 20 min, opdagede jeg at de havde en moden banan i frugtskålen.

Normalt er jeg ikke stor fan af bananpandekager, da jeg synes banansmagen trænger utrolig meget igennem, og er lige på nippen til, at det ikke smager godt. Derfor valgte jeg at tilsætte lidt kokosmel i, og hold nu op en smagsoplevelse !

Samtidig får pandekagerne en mere “rigtig” pandekage konsistens, og får en dejlig afrundelse af kokos.

Endnu en fordel – de tager 10 min at lave 😉

1 portion giver 4 pandekager og indeholder 203 kcal (alle pandekagerne uden skyr og chokolade)

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites