- Prep Time: 5 min minutes
- Cook Time: 20 min minutes
- Serving: 4 personer
Torsk med lakrids sennep og parmaskinke
Denne opskrift er udviklet i forbindelse med mit samarbejde med Nordisk tang. Du kan selvfølgelig bruge en anden sennep og tilføre lakrids om du ønsker.
Ingredients
- Torskefilet - 4 stk
- Tangsennep med lakrids - 4-6 tsk
- Lidt ekstra lakridsgranulat - til at drysse ovenpå
- Parmaskinke - 6 stk
Instructions
- Smør et tyndt lag tangsennep på hver torsk
- Drys dem med lidt ekstra lakridsgranulat
- Svøb dem nu ind i parmaskinke
Kom i en ildfast fad og ind i ovnen på 200 grader i 20 min
Server med en god salat - her er det på finthakket spidskål, mango, æbler og tangsaltet mandler med wasabi, som du kan finde opskriften på lige her:
http://foodbaby.dk/2015/06/16/tangsaltet-mandler-med-wasabi/
Allergens
Indbagt torsk i Parmaskinke
Indbagt torsk i parmaskinke gør det utrolig nemt at lave en lækker, hurtig og sund aftensmad.
Her får du en dejlig smagsoplevelse, som blot tager dig 5 min at forberede, og derefter 20 min i ovnen, som du kan bruge på at lave salat.
I forbindelse med en tangkonference på arbejdet, lavede vi en hel buffet med tangprodukter, så jeg var selvfølgelig i mit es med en masse produkter fra Nordisk Tang..
Her lavede vi også denne lille lækre sag, som kun kræver 4 ingredienser.
Det gode ved denne opskrift er ligeledes, at du nemt kan gange op/ned, alt efter hvor mange du skal lave den til. Der medregnes 1-1½ tsk Tangsennep med lakrids fra Nordisk Tang, samt 1½ parmaskinke pr person/torskefilet.
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites