- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 15 minutes
- Serving: 4 personer
Røget laksedeller med citronskal
Ingredients
- Finthakket torskefars - 400 g
- Røget laks - 150 g
- Citronskal - ½-1 øko
- Forårsløg - 1 stk
- Mælk - 4 spsk
Instructions
- Bland torskefars, reven citronskal, fintsnittet forårsløg samt mælk med røget laksestykker.
- Varm en pande op - tilsæt olie, og steg dine fiskefrikadeller i lige præcis den størrelse, som du ønsker dem.
Allergens
Laksedeller
Får du nok fisk derhjemme?
Fødevarestyrelsen anbefaler, at man spiser 350 g fisk om ugen, hvoraf 200 af disse, skal være af den fede slags. Hvis du sidder med følelsen af, at du ikke får nok fisk i din kost, kan det muligvis skyldes, at du er løbet tør for spændende idéer med fisk?
Jeg har over flere gange eksperimenteret med forskellige fiskefrikadeller – både makrel, tun, torskerogn og denne med laks, som alle kommer ind på hjemmesiden løbende.
De giver en utrolig dejlig smag, og gør fiskefrikadellerne lidt mere spændende..
Samtidig er de perfekte på rugbrød eller til salat dagen efter i madpakken !
Nu hvor vi nærmer os den søde juletid, med en masse julefrokoster, ville det ligeledes være en inspiration til fiskeanretningen.
Du kan enten vælge den hurtige måde, eller lave det hele fra bunden.
Men i en travl hverdag, kan det godt virke lidt uoverskueligt, selv at skulle købe torskestykker, for at køre dem gennem en hakkemaskine og derved få fars. Laver du selv din torskefars, så husk at komme noget kartoffelmel, salt. æg og løg deri.
Læs mere om de officielle kostråd samt find andre lækre opskrifter med fisk fra bloggen:
http://altomkost.dk/raad-og-anbefalinger/de-officielle-kostraad/spis-mere-fisk/
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92
Add to Favourites
Pingback: Fiskefrikadeller med røget makrel og æbler - Foodbaby