Skyr med smag af bananasplit

Da jeg sidste år var på ferie i New York, mellemlandede vi i lufthavnen Reykjavik, hvor jeg smagte den helt rigtige Islandske skyr. Her fås den med en masse forskellige smage, og konsistensen er i den grad noget helt andet, end den du finder i Danmark. Bl.a. smagte vi denne smagskombination – skyr med bananasplitsmag, og jeg gik hurtigt hjem og lavede min egen sundere udgave på den lille godte.

Den er ligeledes en super post-workout måltid, med en god fordeling mellem kulhydrater og proteiner fra nogle af de bedste kilder 🙂

At lave skyr med smag er faktisk utrolig nemt, og gør at du slipper for sødemidler og div. tilsætningsstoffer. Denne er sødet med banan, hvilket giver smagen af Bananasplit, og er derefter tilsat kakaopulver samt chokoladestykker.

Du kan vælge om du udelukkende vil vælge skyr eller kvark til denne opskrift, men der er dog en vigtig forskel du skal have med, hvis du kun vælger skyr – kvark er mere fast i konsistensen og ville give en bedre og mere cremet konsistens.

Ønsker du den som is / frozen yoghurt ? Kan du blot bruge frosne bananer og med en dobbelt mængde af disse – ellers samme opskrift.

 skyr med bananasplit-smag1

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites