Ristaffel – Kylling i Karry

Jeg elsker Kylling i karry ! – ja faktisk, så elsker jeg retter med karry, og får tit at vide, at jeg kommer alt for meget karry i, for andres smagsløg !
Derfor var det også en dejlig overraskelse, at komme hjem til mine forældre, og få at vide, at vi skulle have kylling i karry til aftensmad (som jeg selvfølgelig skulle lave) ;)..

Men der er faktisk ingen skam i at være lidt rundhåndet med karry i sine retter.
Undersøgelser har vist, at et stof i gurkemeje, og dermed også karry, kan forebygge type 2 diabetes. Det gule farvestof i gurkemeje har ligeledes vist sig at kunne forebygge visse kræftformer.

Karry er ligeledes rig på antioxidanterne beta caroten og vitamin E, samt Kalium, Calcium, Magnesium og Phosphor.

Godt nok spiser de færreste store mængder karry, men karry har et rigtig godt indhold af vigtige næringsstoffer, så krydr endelig maden :)..

Vi lavede vores kylling i karry om til Ristaffel – som egentlig blot betyder at kylling i karry bliver serveret med andre råvarer ved siden af.
Et must for mig til ristaffel er gulerødder, hvidkål, banan, kokosflager, ananas (gerne tørristet på en pande) og engang i mellem rosiner.

Du kan både servere din Kylling i karry med brune ris, pasta, grøntsagsspaghetti eller blomkålsris

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92

Add to Favourites