Sukkerfri kokoskugler

I går havde jeg en fantastisk dag !

Jeg startede morgenen ud med at løbe 7 km med en pace på 4:35, til trods for, at jeg var ejer af nogle meget trætte stænger efter en tirsdag, som bød på 10 timers hårdt arbejde. Efter job var jeg til Crossfit, hurtigt hjem i bad, og resten af aften stod på tøsehygge med en rigtig god veninde..

Samtidig har jeg i skrivende stund overstået samme løbetur som i går, med en forbedret tid på 1.08 min (ny pace: 4:29).. & jeg har lige meldt mig til sidste temakursus hos DGI, så jeg fra den 8. november er færdiguddannet DGI løbetræner med særlig fokus på CrossGym løb og Ernæring og sundhed i forhold til løb, for at optimere kostplaner til ekstremsport.

Jeg vil kort også undskylde, at jeg ikke har været ret aktiv på det seneste med nye indlæg, men det skyldes at der sker utrolig meget lige pt i min hverdag..
Lidt nyt fra hjemmefronten: Min lejlighed er opsagt, og jeg er gået på deltid i Kattegat Centret, hvor min kontrakt udløber ultimo oktober. Herfra skal jeg finde nyt arbejde, og som det ser ud nu, begynder jeg at starte selvstændig op med kostvejledning (børn, unge, gravide, sund livsstil, vægttab, kost til forbedring af sport og ekstremsport – både før, under og efter). Samtidig bliver min hjemmeside mere udnyttet, og jeg vil gennem skype tilbyde kostforløb. Primo januar opstarter jeg løbetræning, og samtidig arbejder jeg på en julekalender.
Det hele er startet op, da jeg for et par uger siden blev kontaktet af en selvstændig fysioterapeut og personlig træner, som manglede at kunne tilbyde kostvejledning til sine kunder. Dette samarbejde ser jeg meget frem til at begynde med, og oktober kan ikke slutte hurtig nok ! 🙂

Tilbage til opskriften: Efter vi i går var ude at spise en lækker aftensmad,  var vi i biografen. Derfor havde jeg lavet to lækre snacks til os. Jeg lavede min sunde hjemmelavet marcipanstang og vendte den med 85% mørk chokolade fra Cavalier og Whey crisp fra Bodylab.. & samtidig lavede jeg denne lille frække sag..

DSC03383 DSC03388

Opskriften på marcipanstængerne ligger ikke på hjemmesiden, men den kommer måske ind til jul, såfremt jeg ikke får lavet min jule e-bog. Ellers er jeg også igang med at forberede en juleworkshop, hvor du en eftermiddag er i køkkenet med mig, og laver sundere julegodter samt får opskriftkompendium med.. (Brunkager, havregrynskugler, havrealamande, vanillekranse, cornflakestoppe, kokostoppe osv.)

I denne opskrift kan vælge at tilsætte lidt sukkerfri syltetøj i dejen, og jeg har tilsat mandelessens, hvor du eventuelt kunne erstatte denne med romessens.

Opskriften giver seks kokosstænger eller kokoskugler, som overtrækkes med en sukkerfri chokolade (jeg anbefaler altid Cavalier 85%, da dens smag og høje kakaoindholder helt fantastisk). Her får den ligeledes et sprødt crisp fra Bodylab”s Whey crisp som er et helt fantastisk produkt til at gøre chokoladen lidt mere spændende.
Det er ellers sjældent jeg anbefaler produkter fra bodylab, men her gør jeg en stor undtagelse.

Find flere lækre og sunde juleopskrifter her på hjemmesiden:

http://foodbaby.dk/?cat=777&relation=any&s=&level=&serving=&timeneeded=&post_type=post

Vanillekranse (3) Proteinbar med nougat smag (4) Gulerodsmuffins med orange-chokolade (2)

Add to Favourites