Grøntsagssandwich med pulled salmon

På hjemmesiden har mine grøntsagssandwich / brød og grøntsagspanini været utrolig populære, og der er efterhånden et ret stort udvalg.

Her får du endnu en til samlingen – i princippet er det ligegyldigt hvilken en af mine opskrifter på grøntsagsbrød du bruger, det er smag og behag.. Her er brugt mine gulerdods/squash brød, men jeg vil klart anbefale mine grøntsagspanini.. Du kan finde opskriften til alle de øvrige grøntsagsbrød jeg har, lige her:

DSC03349

Grøntsagspanini med edamamebønner og spinat

Opskriften findes lige her: http://foodbaby.dk/2015/09/03/groentsagsbroed-med-edamameboenner-og-spinat/

Grøntsagsbrød med tun i avocado og tangpesto (4)

Grøntsagsbrød med gulerødder og squash

Opskriften kan findes lige her: http://foodbaby.dk/2015/06/12/groentsagsbroed-den-populaere-opskrift-fra-min-gamle-blog/

kartoffelsandwich

Kartoffelsandwich med kartoffel, selleri og purløg
Opskriften finder du lige her: http://foodbaby.dk/2015/06/10/kartoffelpandekage-med-avocado-mangochutney-og-pulled-chicken/

Uanset hvilken af ovenstående grøntsagsbrød du vælger, vil du i denne opskrift erstatter brødet i en traditionel sandwich med en masse grøntsager og nødder.. Dette giver dig færre kalorier samt endnu flere vitaminer og mineraler.. Sandwichbrødene kan enten laves i ovnen som ovenstående opskrifter viser, eller steges af på en pande med lidt olie, så de får en dejlig skorpe (dette får grøntsagsbrødene med edamamebønner også i ovnen).. Sandwichen er her fyldt med en lækker avocadocreme, pulled salmon, som er marineret med en tomat/soya og balsamico eddike, og endelig toppet med friske jordbær eller en hjemmelavet hurtig mango/æble chutney, som du kan finde opskriften på igennem nederste link..

Hele denne sandwich mætter utrolig godt, og er rig på de sunde umættede fedtsyrer fra både laksen og avocadoen..De sunde fedtsyrer sammen med proteinerne fra skyr og laks, giver dig et stabilt blodsukker og en meget lang mæthedsfornemmelse.. 

Opskriften giver dig 10 brød, hvilket svarer til 5 sandwich – men brødene kan også bruges som erstatning af brød i din hverdag – som inspiration kan du se hvordan den ellers kan bruges nederst på siden.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og del gerne din oplevelse med mig på Instagram @mariajensen92 #foodbabydk

Add to Favourites