Indbagt laks i kartoffelmos

Denne lækre indbagt laks er en ret vi ofte har lavet, da jeg boede hjemme..

Den kan enten laves helt fra bunden, eller af en rest kartofler fra gårdagens aftensmad..

En sundere udgave af indbagt laks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer. Kartoffelmosen bliver varmet i ovnen sammen med laksen, hvilket giver den en dejlig sprød skorpe, en lidt blødere indre kerne, og er derpå fyldt med en mør laks, toppet med hytteost og spinat.

NB: krydderierne kan erstattes med andre krydderier, som du har i hjemmet 🙂

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og del gerne din oplevelse med mig på Instagram @mariajensen92 #foodbabydk

Add to Favourites