Sundere romkugler / trøfler

Først, jeg beklager billedet, men da jeg lavede denne lækre opskrift, var jeg hjemme ved min kæreste, og havde derfor ikke mit kamera med.. & som du kan se, tager min mobil ikke just de kønneste billeder 😉

Men nok om det.. Her får du opskriften på en utrolig lækker, sukker- mælke og smørfri trøfler / romkugler, lavet på naturlige ingredienser.
I weekenden var vi inde i min yndlingsbutik i Aarhus, hvor jeg købte den lækreste hindbær syltetøj sødet helt naturligt med æblekoncentrat – altså, ingen sukker eller sødemidler.. & SMAGEN ! WOW – jeg er ellers normalt ikke til marmelade / syltetøj, men denne er dejlig syrlig, du kan smage bærene og den har ikke de knasende krystaller fra sukkeret..

Du kan vælge at spise dem som de er, trille som kugler og vende i kokosmel eller kakaonibs eller forme dem til stænger og vende med chokolade og whey crisp fra Bodylab.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Find flere lækre og sunde juleopskrifter her på hjemmesiden:

http://foodbaby.dk/?cat=777&relation=any&s=&level=&serving=&timeneeded=&post_type=post

Cornflakes toppe Rocky Road Brunkager (3)

Add to Favourites