Rasmus kylling i kokos med sur/sød sauce

I dag er jeg så heldig at dele en fantastisk opskrift på kylling i kokos, som min kæreste laver.

Min kæreste har samme glæde i køkkenet som jeg har, og nyder at lege med nye råvarer og skabe en unik smag.. Denne kylling med kokosmel og sur/sød chilisauce lavede han til mig, i starten vi var sammen og jeg faldt med det samme for denne smagsoplevelse..

Retten er utrolig nem at lave, og er for hver gang blevet en lille smule bedre, da vi har givet hinanden inputs til, hvordan den kunne gøres bedre.. Så efter 10 gange med denne ret, sidder den lige i skabet og jeg har valgt at dele vores lækre ret med jer :)..

I lørdags var det min fødselsdag, og jeg har valgt ikke at fejre den, men er taget ud til ham i stedet.. Fødselsdage siger mig ikke så meget, og jeg er mere en “Jule-pige”.. Dog vil min kæreste gerne gøre lidt ud af dagen, og inviterede mig i byen til aftensmad i Århus.. Mit store madhjerte elsker normalt at tage i byen, men jeg bad ham om, blot at lave denne ret til mig i aften, hvilket siger noget om, hvor meget jeg elsker den :)…

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og del gerne din oplevelse med mig på Instagram @mariajensen92 #foodbabydk

Rasmus kylling i sur/sødRasmus kylling i sur/sød

Add to Favourites