Rocky road (uden tilsat sukker)

Rocky Road

I weekenden da jeg var hjemme ved min kæreste, fik jeg utrolig meget lyst til noget lækkert chokolade..
Ikke bare en mørk chokolade som jeg så ofte får, men en mørk chokolade med en masse nødder og personlighed.. Samtidig havde Rasmus efterspurgt, at han måtte smage mine P-tærter, og i den forbindelse, havde vi købt de skumfiduser, som er sukkerfri samt frie for tilsætnings- og farvestoffer..

Dog havde vi ikke Peanuts, så jeg gik i krig med “hvad du nu har i skabene”, og det blev til en perfekt Rocky Road !

Temperering af chokolade – til den perfekte rocky road

Jeg har læst meget på det seneste om temperering af chokolade, og ønsker at besidde den kundskab til UG. Hvilket jeg denne gang gjorde ! 😀

  • 2/3 mørk chokolade skal smeltes over varmvands bad, til en temperatur på 50 grader.. Derefter tilsættes sidste tredjedel, og det smeltes hurtigt. Den sidste tredjedel er ligeledes med til at få temperaturen ned til den perfekte arbejdstemperatur, som er 30 grader.

Her opnår du en knasende chokolade, som knækker, ikke smelter i fingrene og smager helt fantastisk !

2-3 af disse rocky road stykker (chocolate bark), giver et godt mellemmåRocky Roadltid til eftermiddagskaffen, og ligger indenfor de anbefalede 150-200 kcal, som et mellemmåltid udgør.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og del gerne din oplevelse med mig på Instagram @mariajensen92 #foodbabydk

Find flere lækre og sunde juleopskrifter her på hjemmesiden:

http://foodbaby.dk/?cat=777&relation=any&s=&level=&serving=&timeneeded=&post_type=post

Cornflakes toppe Havregrynskugler Brunkager (2) Vanillekranse (3)

Add to Favourites