Sund banankage

Denne opskrift på en sund banankage , har været en af de mere populære, på min gamle hjemmeside.

I går lavede jeg den igen, for at få et bedre billede af den, og lavede den både i rugbrødsform, og i muffinsforme. Du kan dermed få én stor kage eller mange små muffins, som du efterfølgende overtrækker med nedenstående kokosglasur, med hakket chokolade (som naturlig smelter, når kagen er varm) eller nyder den som den er.

Kagen er lavet udelukkende på fuldkornsmel og er sødet med frugter, som gør den dejlig svampet og sød. Derforuden indeholder den æg og skyr samt julens dejlige krydderier.

Hvis du ønsker den mere sød, kan du tilsætte lidt stevia, peanut butter og/eller dadler i kagen, hvilket gør den sødere end den oprindelig er. Her vil jeg anbefale dig at bruge sidstnævnte, for at holde den så naturlig som muligt.

Dog synes jeg ikke at den behøver at være sødere, men ønsker du en sød kage, vil jeg anbefale dig at tilsætte ca. 40-50 g dadler ned i “frugtmassen” også.

Det er ligeledes en god måde at reducere madspild.. Når du har meget frugt som du ikke kan nå at spise, er denne lille sag perfekt at lave..

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

 

Banankage Banankage

Add to Favourites