Kylling i kokos

Denne utrolig simple og lækre ret tager ca. 20 min at lave – og så smager den bare godt !

Rasmus og jeg har lavet denne et par gange nu, og den er klart en af vores favoritter, når energien og tiden i køkkenet er lav. Det fede ved det asiatiske køkken er, den simpelthed de bruger. Der skal generelt få ingredienser til, og resultatet er altid utrolig lækkert, cremet og rig på alle 5 grundsmage !
Denne simpelthed har jeg taget meget til mig, når jeg laver opskrifter, da jeg synes det er lækkert, at man kan smage de enkelte ingredienser, og samtidig er det billigt, at man ikke skal ud og købe 20 ting, og ender med at smide 10 af dem ud, fordi man ikke får brugt resterne..

Jeg bruger Shirataki nudler til denne ret, som er asiatiske nudler med meget få kalorier. pr 100 gram får du 8 kcal, og dermed en begrænset mængde kulhydrater. Til gengæld mætter de utrolig meget !!
Shirataki nudler kan i dag også købes som ris og lasagneplader i COOP’s butikker og visse special butikker.

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites