- Serving: 3 personer
Kylling i kokos med champignons
Ingredients
- Olie til stegning - gerne kokosolie eller peanut olie
- Kyllingebryst - 350 g
- Champignongs - 1 bakke
- Kokosmælk 14-16% - 1 dåse
- Rød karrypasta - 2-3 tsk
- Sambal Oelek (eller anden stærk chili) - ca. 1-1½ tsk
- Nudler, ris eller shirataki nudler - Evt. også et lækkert brød til at dyppe i din
Instructions
- Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker
- Svits din røde karrypasta af i lidt olie
- Når den er svitset godt, tilsættes kokosmælken. Kom nu kylling, champignon og den stærke chilisauce i, og lad kyllingen koge sig utrolig lækker og mør ! Når kyllingen er kogt færdig, er hele retten færdig. Der går ikke mere end 15-20 min, da det er små stykker kød som skal koges igennem.
Dette er næsten en pochering af kyllingekødet hvilket gør, at du får det lækreste og mest møre kyllingekød. Nyd denne ret med shiratakinudler, stegte nudler/ris eller blot som den er.
Dette bliver ligeledes Rasmus' og min forret til nytårsaften :)..
Allergens
Kylling i kokos
Denne utrolig simple og lækre ret tager ca. 20 min at lave – og så smager den bare godt !
Rasmus og jeg har lavet denne et par gange nu, og den er klart en af vores favoritter, når energien og tiden i køkkenet er lav. Det fede ved det asiatiske køkken er, den simpelthed de bruger. Der skal generelt få ingredienser til, og resultatet er altid utrolig lækkert, cremet og rig på alle 5 grundsmage !
Denne simpelthed har jeg taget meget til mig, når jeg laver opskrifter, da jeg synes det er lækkert, at man kan smage de enkelte ingredienser, og samtidig er det billigt, at man ikke skal ud og købe 20 ting, og ender med at smide 10 af dem ud, fordi man ikke får brugt resterne..
Jeg bruger Shirataki nudler til denne ret, som er asiatiske nudler med meget få kalorier. pr 100 gram får du 8 kcal, og dermed en begrænset mængde kulhydrater. Til gengæld mætter de utrolig meget !!
Shirataki nudler kan i dag også købes som ris og lasagneplader i COOP’s butikker og visse special butikker.
Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.
Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk
Add to Favourites
Pingback: Nytårs Iceshot - Hurtig is med alkohol - Foodbaby
Pingback: Hjemmelavet kinderæg - is lavet med en vanille og chokolade