Sunde muffins til morgenmad – af havregrød

De her  lækre muffins er perfekte til brunchbordet, eller når du skal hygge dig med kæresten, eller en god ven. Vanillemuffins er lavet på basis af min opskrift på Havrealamande, men er her bagt ind. Ovenpå tilsættes et lag af min sunde hjemmelavet nutella og til sidst skyr med varme bær.

Hvert element kan siges at dominere en af makronæringsstofferne, som er vigtige for en god start på morgenen:

  • Bunden er den fiberrige kulhydrattype, som er med til at stabilisere blodsukkeret og give din hjerne en masse energi efter en god nats søvn
  • Mellemlaget, er den sunde fedtkilde, med en masse gode nødder fra enten mandler eller hasselnødder.
  • Toppen giver din krop proteiner, som mætter og sammen med de øvrige elementer, stabilisere dit blodsukker og giver dig en god start på dagen.

Det gode ved denne opskrift er ligeledes, at når den først er lavet, kan du de næstkommende dage, lave morgenmad på 5 min. Her skal du bare ligge delene sammen.

Bunden er ligeledes min opskrift på havrelamande, som i 2012, vandt ISIS’ konurrence, som værende den bedste, sunde julegodte. Havrealamande er en sund, morgenudgave af risalamande, og du kan finde opskriften lige her:

http://foodbaby.dk/2015/09/25/havrealamande-version-1/

Havrealamande (2) Havrealamande (2)

Du kan følge denne hjemmeside gennem de sociale medier.

Kunne du lide hvad du så ? Bliv opdateret med de nyeste opskrifter gennem Facebook: Sund nydelse – opskrifter fra hjertet eller via Instagram: mariajensen92 og #foodbabydk

Add to Favourites